Originele en persoonlijke verjaardagscadeaus

Het overkomt iedereen weleens: iemand die je kent is jarig, maar je hebt geen idee wat je diegene wilt geven dit jaar. Misschien heb je nog maar een paar dagen om iets te vinden, ken je diegene eigenlijk toch niet zo goed of weet je toevallig dat hij of zij heel erg kieskeurig is. Als je inspiratieloos naar een cadeautje aan het zoeken bent, kan het wellicht helpen om verder te lezen. In dit blog vind je verschillende tips voor originele en persoonlijke verjaardagcadeaus.

Simpel maar creatief

Het allerleukste verjaardagscadeau is natuurlijk zelfgemaakt. Ook met een klein beetje hulp kan dit superleuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mooie verjaardagskaart, een samengesteld bosje bloemen of een persoonlijke serenade. Een verjaardagskaart zelf maken is online tegenwoordig supermakkelijk te doen. Je kunt zelf de naam, leeftijd en stijl van de persoon invullen, een kaartje uitkiezen, laten afdrukken en versturen. Ben je super creatief? Dan is het natuurlijk ook leuk om het helemaal zelf te maken. Koop een blanco kaart, mooie stiften, pennen, stickers en wat je maar kunt bedenken en knutsel zelf een verjaardagskaart in elkaar. Je kunt bijvoorbeeld ook gedroogde bloemen kopen of zelf bloemen drogen en deze tussen het kaartje plakken. Wees zo creatief als je wilt!

Knutselen

Wil je naast die verjaardagskaart ook iets anders geven? Dan kun je ervoor kiezen om nog meer in elkaar te knutselen. Je kunt bijvoorbeeld zelf sieraden maken met mooie kralen, een sjaal breien, een muts haken of een bucket list samenstellen voor jou en je beste vriend of vriendin. Dit is heel goedkoop om te doen en ook nog eens superleuk! Bovendien zijn het hele persoonlijke cadeaus en dingen die mensen niet snel zullen vergeten.

Koken

Hou je niet zo van knutselen, maar kun je wel goed koken? Denk dan aan een spontane picknick, een romantisch dinertje voor twee of een lekkere verjaardagstaart. Dit zullen je vrienden, familieleden of kennissen superleuk vinden. Is het cadeau voor de liefde van je leven? Kies dan voor een romantisch dinertje met kaarsjes en muziek. Gaat het om een opa of oma? Bak dan de lekkerste appeltaart en breng het ze persoonlijk langs.

Ergens naartoe

Als je nog steeds niets hebt gevonden wat bij jou past, kun je ook overwegen om de jarige job ergens mee naartoe te nemen. Denk hierbij aan de bioskoop, een museum, een concert of een etentje. Dit wordt altijd wel gewaardeerd en is ook nog eens goed voor jullie band!

Geef een reactie