kong

De leukste manieren om je huisdieren te verwennen!

Onze huisdieren staan altijd voor ons klaar. Kom je thuis dan staat je hond al voor het raam te springen op het moment dat die je ziet. Of je kat die lekker bij je komt kruipen als jij een zware dag op het werk hebt gehad. Zelfs jouw konijn maakt een klein vreugdesprongetje wanneer jij met een wortel aan komt zetten. Huisdieren geven ons enorm veel liefde en daarom kan het ook geen kwaad om soms wat van die liefde terug te geven. Onze huisdieren mogen ook wel eens een beetje verwend worden. Gelukkig zijn er duizend-en-één manieren waarop jij jouw huisdieren een beetje liefde terug kunt geven. Benieuwd hoe ik dat doe? Lees dan mijn blog met de leukste manieren om je huisdieren te verwennen!

Een lekkere traktatie

Honden, katten, knaagdieren of noem maar het maar op. Ze zijn gek op eten en vaak al hebben ze net zelf eten gehad staan ze weer bedelend bij je aan de tafel. Daarom kun jij jouw huisdier verwennen met een lekkere traktatie. Mijn hond geef ik vaak een lekkere snack van Kong. Die snack moeten ze dan wel verdienen want als we onze huisdieren alleen maar traktaties geven dan hebben ze binnen de kortste keren overgewicht. Kong heeft namelijk speeltjes waar dieren hun best moeten doen om een snoepje of iets dergelijks te bemachtigen. Spelenderwijs zorg je voor een lekkere verwennerij voor je huisdier. Ook moeten huisdierbezitters wel onthouden dat deze snoepjes een verwennerij voor eens in de maand zijn en niet op dagelijkse basis. Op deze manier blijft het speciaal voor jouw huisdier om een traktatie te ontvangen.

Samen spelen en samen genieten

Naast een heerlijke traktatie vinden huisdieren het ook heerlijk als je de tijd voor ze neemt en met ze speelt of gewoon lekker knuffelt. Niet alleen je huisdier geniet daar enorm van. Ook jij kunt de nodige stress loslaten door even tijd met je hond of kat door te brengen. Mijn hond vind het heerlijk als we een middagje in het park spelen en ikzelf geniet dan ook optimaal. Neem bijvoorbeeld je hond ook eens mee naar een plaats waar nog meer honden spelen en laat hem lekker los. Bek af en gelijk door naar zijn mand als jullie thuiskomen, maar zeker de moeite waard! Een lekkere traktatie of lekker samen spelen het zijn allemaal manieren om je huisdieren even lekker te verwennen daarnaast kom je zelf ook nog eens lekker tot rust!

Geef een reactie